Profi burkolás

AKCIÓ: 10% burkolás árából 20m2 egybefüggő terület felett!!! Az általunk vitt burkolási segédanyagokat ingyenesen kiszállítjuk. Tel: 06-30-933-61-75

 

Burkolás Budapesten


  1. I.kerületben, II. kerületben, III. kerületben, IV. kerületben, V. kerületben, VI. kerületben,

  2. II. kerületben, VIII. kerületben, IX. kerületben, X. kerületben, XI. kerületben, XII. kerületben,

XIII. kerületben, XIV. kerületben, XV. kerületben, XVI. kerületben, XVII. kerületben, XVIII. kerületben,

XIX. kerületben + XX. kerületben + XXI. kerületben, + XXII. kerületben + XXIII. kerületben


Burkolás

Angyalföldön

Budán

Budakalászon

Budakeszin

Budaörsön

Csepelen

Csomádon

Csömörön

Dunakeszin

Ecseren

Erdőkertesen

Érden

Fóton

Gödön

Gyálon

Káposztásmegyeren

Kerepesen

Kispesten

Kistarcsán

Leányfalun

Mogyoródon

Nagytarcsán

Óbudán

Pesten

Pécelen

Pomázon

Rákospalotán

Solymáron

Soroksáron

Szadán

Szentendrén

Szigetszentmiklóson

Újpalotán

Újpesten

Ürömön

Vecsésen

Veresegyházán

Zuglóban

Hasznos információk a burkolásról


A megfelelő hidegburkolásnak két alapvető feltétele van. Az egyik a jó minőségű segédanyagok megválasztása, a másik a burkolómester szakértelme, amellyel ezeket alkalmazni tudja. Ha egyikük nem teljesíti a felé támasztott elvárásokat, a másikuk mit sem ér.

Sokszor találkozni olyan kijelentésekkel, hogy a nagy lapokat nem tudja vágni a burkoló, nem tud lukat készíteni a csempébe villanykapcsolónak, stb. Ez azt jelenti, hogy nincs meg a kellő szerszámozottsága, szakértelme a munkához.

Segédanyagok terén csak olyan termékeket szabad használni, amik megfelelnek a nemzetközi előírásoknak. Lehet kapni lényegesen olcsóbb termékeket, ezekkel spórolhatunk rövid távon, de ezek hibája, rossz minősége hónapok, esetleg 1-2 év múlva bosszulja meg magát. A drágán megvásárolt burkolóanyagot ezekkel felhasználni könnyelműség és nagy kockázattal jár.


A burkolás megkezdése előtt helyszíni felmérést kell csinálni a burkolandó felület állapotáról, meg kell állapítani, milyen segédanyagok szükségesek a felületek előkészítéséhez, vízszigeteléséhez. Ez az a művelet, ami ugyan nem látszik a burkolás után, de el tudja rontani az egész végeredményt. Amikor egy padlóburkolat elkezd kopogni, majd töredezni, egyértelműen ezen előkészületek hiányára, szakszerűtlen elvégzésére utal. Sokan nem végeztetik el ezt megfelelően, hogy pénzt takarítsanak meg, de utána mindig az a végeredmény, hogy viszonylag hamar újra kell burkoltatni a felületeket, ami a burkolóanyag és munkadíj tekintetében dupla összeg, ami lényegesen több, mintha rendesen elvégezték volna az előkészítési munkákat. Fontos figyelembe venni, hogy a burkolandó helység milyen igénybevételnek lesz kitéve. Terasz, előtér, nyilvános hely burkolásánál mindig a lehető legnagyobb kopásállóságú burkolatot válasszuk és ezeket nagy teherbírású ragasztóanyaggal ragaszzuk! Teraszoknál a felfagyás veszélye miatt épp olyan fontos a vízszigetelés, mint a vizesblokkoknál. Járófelületeken soha ne alkalmazzunk műanyag  élvédőket, mert azok terhelésre eltörnek, cseréjük pedig csak a burkolólapok felszedésével lehetséges.  Teraszokon, járdákon, minden kültéri területen, illetve beltérben padlófűtés esetén csak és kizárólag flexibilis ragasztó és fugázóanyagot szabad használni, nem elegendő a sima fagyálló csemperagasztó. Erre a burkolólapok magas hőtágulási értékei miatt van szükség.


A burkolóval történő munka előtti egyeztetés a munkálatok pontos kivitelezéséről elengedhetetlen ahhoz, hogy az újonnan csempézett helység sokáig esztétikai és használati örömöt okozzon használójának. 

Miért profiburkolás?


Profi burkolóink örömet csempé(s)znek otthonukba télen-nyáron.

Hidegburkolás kiváló minőségben, elérhető áron!


Egy új konyha, egy új hálószoba vagy nappali, egy új fürdő is megszépítené otthonukat és mindennapjaikat egyaránt.

A terasznak szintén jót tenne egy kis felfrissülés, a lépcsőházról, garázsról és otthonának más részéről se feledkezzünk meg.

Elgondolkodott már azon, mi lenne a legjobb megoldás megspórolt pénzének a befektetésére? Értékpapírok? Bankszámla? Ezekben a bizonytalan időkben a legjobb döntés, ha felújítja otthonát és még kellemesebb atmoszférát teremt környezetében – mindezt elérhető árakon.


Egy felújítás nem kell hogy sokba kerüljön. Egy konyha új csempékkel első szempillantásra máris új fényben ragyog. Egy új mosdópult, vagy egy új beépített zuhany ára sem méregdrága. Hatalmas szín- és formaválaszték áll rendelkezésükre. Annak érdekében, hogy befektetésük értékálló legyen és örömet okozzon a család minden tagjának, elengedhetetlen a minőségi munka, a minőségi burkolás. A rossz kivitelezés csak plusz költségeket von maga után. Csapatunk precíz és pontos munkát garantál önnek. A több éves tapasztalat, valamint a minőség mennyiséggel szembeni előtérbe helyezése lehetővé teszi vásárlóink személyes kívánságainak és igényeinek teljesítését. Nagy hangsúlyt fektetünk a szakszerű, igényes munkavégzésre és a határidők betartására.Forduljon hozzánk bizalommal, Budapest egész területéről és környékéről!

Saját burkoló munkáinkról készült referencia videó

Copyright © 2013 profiburkolas.hu. Minden jog fenntartva.

Köszöntöm oldalamon! 25 éve foglalkozom hidegburkolással, egyéb felújítási munkákkal. A profiburkolás weboldal azért készült, hogy az érdeklődők, leendő megrendelők megfelelő tájékoztatást kapjanak referencia munkáinkról, árainkról. Fő célom, hogy az általam kivitelezett munkával minden ügyfél maximálisan elégedett legyen, ezért a minőséget helyezem előtérbe a mennyiséggel szemben, és teljeskörű garanciát vállalok munkáimra.

Manapság igen nehéz jó burkoló szakembert találni, ezért számomra fontos a szakszerű, igényes munkavégzés és a határidők betartása, illetve a megbízhatóság, a Megrendelő

elégedettsége. Vállalok Budapesten és környékén: fürdőszoba burkolás, nappali-, konyha csempézés, terasz burkolás, garázs hidegburkolás, lépcső burkolás és a hozzá tartozó kőműves illetve kisebb festési és vízvezeték szerelési munkákat. (Kisebb burkolást és csempézést is vállalunk.) Terméskő rakása, laminált padló burkolás. Egyszeri felmérés, árajánlatadás, tanácsadás erejéig ingyenes kiszállással készítem el az ajánlatokat. Igény szerint egyedi, különleges burkolatokat, designos mintákat is készítek. Garantálom, hogy minden kedves Megrendelőm örömmel tér haza otthonos lakásába, házába.

Unfer Zoltán

hidegburkoló


Profiburkolás Bt.

Miért válasszanak minket?


Számos esetben kuncsaftjaink elképzelése már-már a megvalósíthatatlanság talajára érkezik. Ilyen esetben mindenképp érdemes meghallgatni a profi burkoló szakember véleményét, illetve az általa javasolt kivitelezési módot. Bizonyosak lehetünk benne, hogy egy profi burkoló nagy rutinnal rendelkezik és a minőséget tartja minden esetben szem előtt, így annak ellenére, hogy más lerakási módot, vagy némileg eltérő dizájnt javasol, ezt a minőségi kivitelezhetőség érdekében teszi.

Profi Burkolás Budapesten, elérhető árakon - megbízható tanácsok, professzionális burkoló szakemberektől! Keressen minket bizalommal!