Akció! 10% burkolás árából 30m2 egybefüggő terület felett!

Profi burkolás

Burkolás Budapesten és környékén

Profi burkolás

Köszöntöm oldalamon! 30 éve foglalkozom hidegburkolással, egyéb felújítási munkákkal. A profiburkolás weboldal azért készült, hogy az érdeklődők, leendő megrendelők megfelelő tájékoztatást kapjanak referencia munkáinkról, árainkról. Fő célom, hogy az általam kivitelezett munkával minden ügyfél maximálisan elégedett legyen, ezért a minőséget helyezem előtérbe a mennyiséggel szemben, és teljeskörű garanciát vállalok munkáimra.

blank
productos-para-pega-de-cerámica-y-porcelanato

Szakszerű munkavégzés

Manapság igen nehéz jó burkoló szakembert találni, ezért számomra fontos a szakszerű, igényes munkavégzés és a határidők betartása, illetve a megbízhatóság, a Megrendelő elégedettsége. Vállalok Budapesten és környékén: fürdőszoba burkolás, nappali-, konyha csempézés, terasz burkolás, garázs hidegburkolás, lépcső burkolás és a hozzá tartozó kőműves illetve kisebb festési és vízvezeték szerelési munkákat. (Kisebb burkolást és csempézést is vállalunk.)

Terméskő rakása, laminált padló burkolás. Egyszeri felmérés, árajánlatadás, tanácsadás erejéig ingyenes kiszállással készítem el az ajánlatokat. Igény szerint egyedi, különleges burkolatokat, designos mintákat is készítek. Garantálom, hogy minden kedves Megrendelőm örömmel tér haza otthonos lakásába, házába.

Unfer Zoltán
hidegburkoló
Profiburkolás.

Profi burkolás
Budapesten és Pest megyében

0%
Szakértelem
0%
Teljeskörű garancia
0%
Minőségi munka
0%
Megbízhatóság
0%
Határidők betartása
0%
Kedvező ár-érték arány

Kérjen árajánlatot és pár napon belül válaszolunk!

Saját burkoló munkáinkról készült referencia videó

Referencia videó

Tekintse meg ügyfeleink véleményét

blank

Unfer úr és csapata cégnevükhöz hűen tényleg profi munkát végeztek. A kapcsolattartás egyszerű volt, minden emailre és telefonra válaszoltak, a határidőt percre pontosan tartották. Gyönyörű lett a fürdőszoba, nagy köszönet. Biztosan őket hívom majd a következő burkolási munkára is.

K. István

K. István

Ügyfél

Zoli és csapata rendkívül igényes és pontos munkát végeznek. Már az előzetes egyeztetés során is rendkívül precízek és megbízhatók voltak, majd a kivitelezés során is minden a megbeszéltek szerint kiváló minőségben zajlott. Csak ajánlani tudom őket.

T. Zoltán

T. Zoltán

Ügyfél

Köszönjük szépen a burkolást! Nagyon szép lett a fürdőszoba! 😊 Megbízható, pontos, precíz! Csak ajánlani tudom!

Sz. Kinga

Sz. Kinga

Ügyfél
Gyakori kérdések

Kérdések & válaszok

Elsősorban Budapesten és Pest megyében. Részletesebben:

I.kerületben, II. kerületben, III. kerületben, IV. kerületben, V. kerületben, VI. kerületben, II. kerületben, VIII. kerületben, IX. kerületben, X. kerületben, XI. kerületben, XII. kerületben, XIII. kerületben, XIV. kerületben, XV. kerületben, XVI. kerületben, XVII. kerületben, XVIII. kerületben, XIX. kerületben + XX. kerületben + XXI. kerületben, + XXII. kerületben + XXIII. kerületben

Burkolás Angyalföldön, Budán, Budakalászon, Budakeszin, Budaörsön, Csepelen, Csomádon, Csömörön, Dunakeszin, Ecseren, Erdőkertesen, Érden, Fóton, Gödön, Gyálon, Káposztásmegyeren, Kerepesen, Kispesten, Kistarcsán, Leányfalun, Mogyoródon, Nagytarcsán, Óbudán, Pesten, Pécelen, Pomázon, Rákospalotán, Solymáron, Soroksáron, Szadán, Szentendrén, Szigetszentmiklóson, Újpalotán, Újpesten, Ürömön, Vecsésen, Veresegyházán, Zuglóban.

Igen. A megrendelői igények ismeretében ingyenes árajánlatot készítünk! Pontos árajánlatot csak helyszini szemrevételezés után tudunk adni, miután láttuk a rendelkezésre álló felületeket, burkolatokat és anyagokat!

Ha velünk végezteti a burkolást és partner csempeboltunknál a Pallaszcsempénél vásárolja meg a padlólapokat, csempéket vagy szanitereket, akkor mi ingyenesen kiszállítjuk a munkavégzés helyszínére azokat!

Ha szükséges vállaljuk a segédanyagok beszerzését és ingyenes házhoz szállítását is!

Igen! 30 m2 feletti egybefüggő hidegburkolás esetén 10% kedvezményt adunk!

blank

Profi burkolóink örömet csempé(s)znek otthonukba télen-nyáron. Hidegburkolás kiváló minőségben, elérhető áron! Egy új konyha, egy új hálószoba vagy nappali, egy új fürdő is megszépítené otthonukat és mindennapjaikat egyaránt. A terasznak szintén jót tenne egy kis felfrissülés, a lépcsőházról, garázsról és otthonának más részéről se feledkezzünk meg.

Elgondolkodott már azon, mi lenne a legjobb megoldás megspórolt pénzének a befektetésére? Értékpapírok? Bankszámla? Ezekben a bizonytalan időkben a legjobb döntés, ha felújítja otthonát és még kellemesebb atmoszférát teremt környezetében – mindezt elérhető árakon.

floow-tile-header

Egy felújítás nem kell hogy sokba kerüljön. Egy konyha új csempékkel első szempillantásra máris új fényben ragyog. Egy új mosdópult, vagy egy új beépített zuhany ára sem méregdrága. Hatalmas szín- és formaválaszték áll rendelkezésükre. Annak érdekében, hogy befektetésük értékálló legyen és örömet okozzon a család minden tagjának, elengedhetetlen a minőségi munka, a minőségi burkolás. A rossz kivitelezés csak plusz költségeket von maga után.

Csapatunk precíz és pontos munkát garantál önnek. A több éves tapasztalat, valamint a minőség mennyiséggel szembeni előtérbe helyezése lehetővé teszi vásárlóink személyes kívánságainak és igényeinek teljesítését. Nagy hangsúlyt fektetünk a szakszerű, igényes munkavégzésre és a határidők betartására.Forduljon hozzánk bizalommal, Budapest egész területéről és környékéről!

blank

A megfelelő hidegburkolásnak két alapvető feltétele van. Az egyik a jó minőségű segédanyagok megválasztása, a másik a burkolómester szakértelme, amellyel ezeket alkalmazni tudja. Ha egyikük nem teljesíti a felé támasztott elvárásokat, a másikuk mit sem ér.

Sokszor találkozni olyan kijelentésekkel, hogy a nagy lapokat nem tudja vágni a burkoló, nem tud lukat készíteni a csempébe villanykapcsolónak, stb. Ez azt jelenti, hogy nincs meg a kellő szerszámozottsága, szakértelme a munkához.

Segédanyagok terén csak olyan termékeket szabad használni, amik megfelelnek a nemzetközi előírásoknak. Lehet kapni lényegesen olcsóbb termékeket, ezekkel spórolhatunk rövid távon, de ezek hibája, rossz minősége hónapok, esetleg 1-2 év múlva bosszulja meg magát. A drágán megvásárolt burkolóanyagot ezekkel felhasználni könnyelműség és nagy kockázattal jár.

Gyönyörû lakást varázsolunk

Megvalósítjuk álmai otthonát

HÍVJON: 06-30-933-6175